Styrke•Mobilitet•Smertefrihed

Fysioterapi

Min primære opgave er at hjælpe dig til bevægefrihed.
Jeg lytter og sætter mig i dit sted. Derefter undersøger jeg og kommer med en helhedsvurdering, som er grundlaget for lige netop din løsningsmodel. Så starter vi et tæt og trygt samarbejde, hvor jeg forventer, at vi begge arbejder for at nå i mål.
Jeg møder dig i øjenhøjde med en professionel, positiv og inspirerende tilgang – hver gang.

PRISER & VILKÅR

Jeg går ind for ærlig og tydelig kommunikation. Der er ikke ekstra gebyrer eller udgifter af nogen art ifm. behandlinger/træninger hos STRONGER. Vil du fx købe en træningselastik eller andet udstyr med hjem, er du selvfølgelig velkommen til det.

  • Ikke nødvendigt med lægehenvisning
  • Undgå ventetid
  • Altid nærværende
  • Altid klar til tiden
  • Tid nok til grundighed

Sygeforsikring Danmark

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark gives der 133 kr. i tilskud ved første behandling og 88 kr. ved efterfølgende behandlinger (fysioterapi).

STRONGER håndterer din regning med ”Sygesikring Danmark”, så du slipper for besværet. For yderligere information: www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Sundhedsforsikring

Har du en privat sundhedsforsikring, er det muligt at få fuldt eller delvist tilskud fra de fleste forsikringsselskaber. Jeg anbefaler, at du undersøger vilkårene hos dit forsikringsselskab inden vores aftale. Jeg skal nok hjælpe med den eftefølgende indberetning.

Offentlig Sygesikring

STRONGER er en klinik udenfor den offentlige sygesikring. Det betyder, at der IKKE gives tilskud fra den offentlige sygesikring, men til gengæld behøver du IKKE en henvisning fra egen læge.

Afbud

Afbud skal senest ske 24 timer før din aftale via bookingssystemet (link i din bookingmail). Alternativt via SMS, hvor du skriver navn og bookede tid til 51 92 96 69. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuld pris svarende til den bookede ydelse.

Betaling

Vi modtager MobilePay