HJÆLP MIG NU

Her og nu behandling til dig som har ondt.

 

BOOK TID

LÆS MERE

Fra smerter/skade til stærk

Aktivt genoptræningsforløb til dig som har haft smerter/skade i måneder eller år. Få professionel hjælp, så du kan blive aktiv og smertefri igen.

BOOK en gratis smerteundersøgelse

LÆS MERE

VILKÅR

Jeg går ind for ærlig og tydelig kommunikation. Der er ingen ekstra gebyrer eller udgifter hos STRONGER.

Sygeforsikring Danmark

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark gives der 133 kr. i tilskud ved første behandling og 88 kr. ved efterfølgende behandlinger (fysioterapi).

STRONGER håndterer din regning med ”Sygesikring Danmark”, så du slipper for besværet. For yderligere information: www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Sundhedsforsikring

Har du en privat sundhedsforsikring, er det muligt at få fuldt eller delvist tilskud fra de fleste forsikringsselskaber. Jeg anbefaler, at du undersøger vilkårene hos dit forsikringsselskab inden vores aftale. Jeg skal nok hjælpe med den eftefølgende indberetning.

Offentlig Sygesikring

STRONGER er en klinik udenfor den offentlige sygesikring. Det betyder, at der IKKE gives tilskud fra den offentlige sygesikring, men til gengæld behøver du IKKE en henvisning fra egen læge.

Afbud

Afbud skal senest ske 24 timer før din aftale via bookingssystemet (link i din bookingmail). Alternativt via SMS, hvor du skriver navn og bookede tid til 51 92 96 69. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuld pris svarende til den bookede ydelse.

Betaling

Vha. MobilePay.